intézményvezető

Pályázati felhívás nevelési-oktatási intézmény vezetői álláshelyének betöltésére

Albertirsa – Az Alberti Evangélikus Egyházközség presbitériuma pályázatot hirdet a Roszík Mihály Evangélikus Általános Iskola intézményvezetői (magasabb vezetői) munkakörének betöltésére.

Telt házas évkezdő intézményvezetői értekezletet tartott a diakónia

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodájának Diakóniai Osztálya és az Evangélikus Módszertan szervezésében 2019. január 15-én évkezdő intézményvezetői értekezletet tartottak az Üllői úti székházban, melyen a diakóniában dolgozó lelkészek, gazdaságvezető munkatársak mellett az átvett intézményekben vezető beosztásban dolgozó munkatársak is részt vettek.

Pályázat a Luther Kiadó intézményvezetői munkakörének betöltésére

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Presbitériuma pályázatot hirdet az országos egyház fenntartásában működő tájékoztatási intézmény, a Luther Kiadó intézményvezetői munkakörének betöltésére.

Pályázat az Evangélikus Fejlesztési Iroda intézményvezetői munkakörének betöltésére

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) Országos Presbitériuma pályázatot hirdet az egyház fenntartásában működő országos intézmény, az Evangélikus Fejlesztési Iroda (EFI) (1085 Budapest, Üllői út 24.) intézményvezetői munkakörének betöltésére.

Pályázat intézményvezetői állásra

Alberti – Az Alberti Evangélikus Egyházközség Presbitériuma pályázatot hirdet a Káldy Zoltán Evangélikus Szeretetotthon (2730 Albertirsa, Dózsa György u. 7.) intézményvezetői állására.

Intézményvezetői pályázat – Kőszeg

Kőszeg – A Magyarországi Evangélikus Egyház pályázatot ír ki a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium intézményvezetői állására. A részleteket az alábbiakban olvashatják.

Intézményvezetői pályázat a Kék Elefánt Evangélikus Óvoda intézményvezetői munkakörének betöltésére

Pécs – A Pécsi Evangélikus Egyházközség pályázatot hirdet a Kék Elefánt Evangélikus Óvoda intézményvezetői munkakörének betöltésére. A pályázat feltételeit az alábbiakban olvashatják.

Pályázatot írtak ki a Kmety György Evangélikus Általános Iskola és Óvoda intézményvezetői posztjára

Malomsok – A Malomsoki Evangélikus Egyházközség pályázatot hirdet a Kmety György Evangélikus Általános Iskola és Óvoda intézményvezetői beosztás ellátására. A pályázat letölthető a csatolt fájlok közül.

500 év. Szeretet. Szolgálat. – Évkezdő intézményvezetői konferenciát tartott az Evangélikus Diakónia

Budapest – A Sztehlo-gimnázium dísztermében tartotta a jubileumi év első munkaértekezletét a Magyarországi Evangélikus Egyház diakóniai szolgálata.

„A valódi ünnep: az idő és az öröklét érintkezése.” – Oktatási intézményvezetők tartottak konferenciát

Balatonszárszó – Pilinszky János fenti idézetével kaphatták kézhez meghívóikat az evangélikus köznevelési intézmények vezetői és iskolalelkészei a Balatonszárszón rendezett őszi szakmai konferenciára.

Oldalak

Feliratkozás RSS - intézményvezető csatornájára