Kispesti Evangélikus Egyházközség

12 fantasztikus gondolat a házasságról Kondor Péter püspöktől

Budapest – Kondor Péter evangélikus püspök a házasságról tartott igehirdetést a kispesti gyülekezetnek – az istentiszteletet a Sola Rádió közvetítette. Fantasztikus gondolataiból a 777blog.hu készített egy csokrot.

A kispestiek vendége volt Kondor Péter püspök

Budapest – 2019. február 10-én Kondor Péter, a Déli Evangélikus Egyházkerület püspöke hirdette Isten igéjét a kispesti evangélikus gyülekezetben. Az istentisztelet végén – a házasság hetéhez kapcsolódóan – személyes áldásban részesültek a házaspárok, jegyespárok.

Fonyódligeten táboroztak a kispestiek

Fonyódliget – A kispesti evangélikus gyülekezet Fonyódligeten tartotta családos táborát 2018. augusztus 11–17. között. KÉPRIPORT!

Szólunk! – A kőbányai Óhegyen városmissziói és családi napot tartottak – VIDEÓKKAL!

Budapest – Megtelt a kőbányai Óhegy park evangélikusokkal 2017. szeptember 16-án. A Pesti Evangélikus Egyházmegye, a Kőbányai Evangélikus Egyházközség, a X. kerületi Kőbányai Önkormányzat, a KÖSZI – a keresztény önkéntesek csapata –, a Reformáció 2017 és az Erős Vár FC támogatásával rendezték meg Szólunk! címmel a városmissziói és családi napot. Remek programokkal várták az érdeklődő családokat és egyedülállókat, nem csak az egyháztagokat és gyülekezeti tagokat, hanem kicsiket és nagyokat, szomorúakat és vidámakat egyaránt.

Bizonyságtétel utcán és cukrászdában

Bonyhád – ​Az elmúlt szombaton azokat a fiatalokat hívtuk meg a kispesti evangélikus templomba, akikkel júniusban együtt töltöttünk egy hetet a Bonyhádon, az Evangélikus Ifjúsági Táborban.

Találkozás a kútnál – Beiktatták Deák Lászlót, Kispest új parókus lelkészét

Kispest – Győri Gábor esperes 2014. október 4-én beiktatta lelkészi hivatalába Deák Lászlót a Kispesti Evangélikus Egyházközségben.
Feliratkozás RSS - Kispesti Evangélikus Egyházközség csatornájára