klip

Szürkébe hajlunk – Evangélikus közreműködőkkel készült a Szégyen Gyalázat együttes új klipje

Budapest – Győri Máté András a nyáron rendezett és forgatott egy videoklipet a Szégyen Gyalázat nevű zenekarral, amelyet a pesterzsébeti evangélikus gyülekezet is támogatott. Most ezt a felvételt adjuk közre.

A kézmosásról szól a Keresztkérdés legújabb klipje

Budapest – Mostanában mást sem hallunk, minthogy „Moss kezet” – és ez jelen helyzetben így van jól. A Keresztkérdés együttes most csavart egyet a kézmosós sztorin és a legősibbet vette elő: Pilátus kezet mos. Kéz kezet mos. Bemutatjuk a Kézmosás című klipet.

KÖZEL: OTT VAGY

Budapest – A Luther Kiadó érdekes és különleges kiadvánnyal jelentkezett: Klaus Douglass és Fabian Vogt 40 nap alatt az Én körül című könyvével, amelyben rajzok, belső lelki térképek, sőt hangok és dallamok mélyítik el a Biblia üzenetével való találkozást. A kiadvány magyar változatához magyar keresztény ifjúsági zenekarok írtak szöveget és zenét. A zenei anyagból a Közel zenekar felvételét adjuk közre.

GÁBRIEL: KI VAGYOK ÉN? – VIDEÓ!

Budapest – A Luther Kiadó érdekes és különleges kiadvánnyal jelentkezett: Klaus Douglass és Fabian Vogt 40 nap alatt az Én körül című könyvével, amelyben rajzok, belső lelki térképek, sőt hangok és dallamok mélyítik el a Biblia üzenetével való találkozást. A kiadvány magyar változatához magyar keresztény ifjúsági zenekarok írtak szöveget és zenét. A zenei anyagból a Gábriel zenekar felvételét adjuk közre.

Új klippel jelentkezett a Neonhal együttes

Debrecen – A 40 című U2-feldolgozás külön érdekessége – azonkívül, hogy a bibliai 40. zsoltár alapján íródott –, hogy a magyar szöveget Réz-Nagy Zoltán evangélikus lelkész jegyzi.

KLIPPREMIER! Takáts Eszter és Zenekara & Heinczinger Mika: Okozz engem másnak!

A tavaly átalakult felállásban továbbműködő Takáts Eszter és Zenekara már év vége felé bemutatott egy új klipes dalt (Bocsáss meg), most pedig hamarosan érkező új EP-jét harangozza be egy letisztult videóval. Az Okozz engem másnak a május 23-án a Kobuci Kertben bemutatandó négyszámos anyag címadó dala. Az elégikus, istenkeresésről szóló személyes szerzeményben Heinczinger Miklós a Misztrál együttes egyik alapítója működik közre.

Fiatal felnőttek világméretű misszióban – Amerikai tévéstáb készített filmet a hazánkban szolgáló önkéntesekről – Frissítve újabb videóval!

Budapest – 2014. novemberében az Amerikai Evangélikus Egyház (ELCA=Evangelical Lutheran Church in America) forgatócsoportja filmet készített egyházuk önkéntes programjáról, amely a Fiatal felnőttek világméretű misszióban címet viseli (YAGM=Young Adults in Global Mission). Magyarországon immáron a harmadik csapat önkéntes végez szolgálatot, különböző területeken: az iskoláinkban, gyermek- és szociális ellátó intézményekben örömmel szolgálnak a fiatal önkéntesek, akik így egyházunk mindennapjaival ismerkedhetnek meg.

M.Is.K.A.: Ne haragudj!

Budapest – A hétvégén debütált a M.Is.K.A. együttes legújabb videóklipje, amelyet a CseDo Films közreműködésével készítettek el a fiúk. Forrás: Facebook.com

Már publikus a M.Is.K.A. együttes Utolérni az életet című albumának címadó klipje

Budapest – Mint ahogyan arról honlapunkon már többször is beszámoltunk, a M.Is.K.A. együttes nemsokára megjelenteti első CD-jét, amelynek címadó dalának vadonatúj videóklipjét a rajongók 2013. április 14-én tekinthettek meg először a zenekar Facebook profilján (www.facebook.com/miskaband).

Válaszd az evangélikus hit- és erkölcstanoktatást!

Budapest – 2013 szeptemberétől indul az iskolákban a kötelezően választható hit- és erkölcstan-, valamint az erkölcstanoktatás. A Magyarországi Evangélikus Egyház is készül erre, és szeretnénk, ha minél többen választanák a mi felekezetünk által szervezett hittanórákat. Hogy a szülők, gyerekek és fiatalok miért az evangélikus hittant válasszák? Összefoglaló anyagunkban a szülők számára tudnivalókat adunk közre, látható három videóklipünk és a kerettantervek is letölthetőek. Videó: Győri András Timótheus, Horváth-Bolla Zsuzsanna
Feliratkozás RSS - klip csatornájára