Mága Zoltán

A békéscsabai Nagytemplomban koncertezett Mága Zoltán

Békéscsaba – Békéscsabán folytatta jótékonysági koncertsorozatát Mága Zoltán. A másodjára útnak indított templomi jótékonysági koncertsorozat 100 magyarországi és határon túli települést érint. Szombaton este a Békéscsabáról és környékéről érkezőket várták az evangélikus Nagytemplomba.

Miskolciakért is adott jótékonysági koncertet Mága Zoltán

Miskolc – Tele volt a Belvárosi evangélikus templom, ahol Magyarország egyik legnépszerűbb hegedűművésze koncertezett. Az est bevételét a Miskolci Gráciák Egyesület segítségével helyi tehetséges fiataloknak ajánlotta fel Mága Zoltán.

Mennyei dallamokkal kapcsolódtunk az éghez – jótékonysági koncertet adott Mága Zoltán és zenekara

Szombathely – Kedden kora este teltházas jótékonysági koncertet adott Mága Zoltán hegedűművész és a zenekara Hangok és harangok címmel a szombathelyi evangélikus templomban. Bár a rendezvény ingyenes volt, aki szeretett volna, az adakozhatott a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Szeretetszolgálatáért Alapítvány, azon belül pedig a dr. Bohóc Mosolyszolgálat részére.

Húszmilliót gyűjtve indult útjára Mága Zoltán sorozata

Budapest – Húszmillió forintot gyűjtött össze Mága Zoltán hegedűművész a Kárpát-medencét átölelő Hangok és harangok klasszikus zenei fesztivál vasárnap esti ünnepélyes megnyitó hangversenyén a Szent István-bazilikában.
Feliratkozás RSS - Mága Zoltán csatornájára