Rádió Szarvas

Ha Istentől vársz ma egy jelet, akkor ez az!

Budapest – Szarvas – Szombathely – Több szálon indult a történet, de a szálak szerencsére összeértek és összefogás lett belőle. A Credo Rádió, az Evangélikus Rádiómisszió és a Rádió Szarvas ma már közösen készítik a Napi igét, és az azokhoz kapcsolódó áhítatokat, hogy Isten üzenete minél többekhez eljuthasson nem csak írott, de hangzó formában is.

Megáldották a Rádió Szarvas új stúdióját

Szarvas – Új helyre költözött a Rádió Szarvas stúdiója, a SZÁT Irodaház 3. emeletére, a Körös Tv Stúdiója mellé. Ez alkalomból Sipos Zoltán és Lázár Zsolt tulajdonosok köszöntőt mondtak, majd Horváth Z. Olivér és Zahorecz Pál szarvasi lelkész áldották meg az épületet. Ezután a megjelenteknek bemutatták a munkatársakat és az új stúdiót is. Az új helyen az első interjút Babák Mihály polgármester adta, aki tájékoztatta a lakosságot az aktuális városi ügyekről a 105,4 Mhz-en.

Vallási műsorok is hallhatóak a Rádió Szarvason

Szarvas – A Rádió Szarvas immáron rendszeresen közöl műsorai között vallási tartalmakat - ezeket adjuk közre.

Útmutató – Hallgatható formában

Budapest – A Credo Evangélikus Rádió és a szintén evangélikus Rádió Szarvas, a Magyar Evangélikus Rádiómisszióval együtt, felváltva készíti el és naponta sugározza az igéket és az áhítatokat hallgatói számára. Ezek közlésében a Sola Rádió is részt vesz. A hanganyag a Rádiómisszió honlapján is megosztásra kerül. Szeretettel ajánljuk mi is az evangélikus Útmutató napi igéit a hozzájuk írt áhítatokkal, hallgatható formában.

Új tulajdonban a Rádió Szarvas

Szarvas – 25 év után értékesítették az egykor Cervinus Rádióként indult helyi médiumot. Dankó Ervin, a rádiót üzemeltető Mediorix Szolgáltató Bt. tulajdonosa úgy döntött, hogy életkörülményei megváltozásából adódóan nem folytatja tovább a nagy múltú elektronikus médium vezetését. A vállalkozást Sipos Zoltán és Lázár Zsolt közösen vásárolták meg, akik 2019. december 15-tel vették át a működtetést. Az Evangélikus.hu Lázár Zsolt evangélikus esperestől megtudta, szeretettel várják az evangélikus gyülekezetek híreit és lelkészek áhítatait is a műsoraikba.
Feliratkozás RSS - Rádió Szarvas csatornájára