Áder János rektori megbízatásokat adott át

Áder János rektori megbízatásokat adott át

Share this content.

Forrás: MTI, fotó: Soós Lajos
Budapest – Áder János köztársasági elnök a Sándor-palotában fogadta 2014. június 18-án a rektorokat és átadta nekik megbízatásukat.

 

A képen Áder János köztársasági elnök (b6), Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere (b5), valamint Schőner Alfréd, az Országos Rabbiképző-Zsidó Egyetemrektora (b1), Szabó Lajos, az Evangélikus Hittudományi Egyetem rektora (b2), Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora (b3), Mezey Barna, az Eötvös Loránd Tudományegyetem rektora (b4), Fülöp József, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem rektora (j5), Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora (j4), Fekete Károly, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem rektora (j3), Szávai Ferenc Tibor, a Kaposvári Egyetem rektora (j2) és John Shattuck, a Közép-európai Egyetem rektora (j) látható.

Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora, Fekete Károly, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem rektora, Fülöp József, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem rektora, Mezey Barna, az Eötvös Loránd Tudományegyetem rektora, Schőner Alfréd, az Országos Rabbiképző-Zsidó Egyetem rektora, John Shattuck, a Közép-európai Egyetem rektora, Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora, Szabó Lajos, az Evangélikus Hittudományi Egyetem rektora, Szávai Ferenc Tibor, a Kaposvári Egyetem rektora (b-j) a rektori megbízatások átadásán a Sándor-palotában 2014. június 18-án. 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!