ÁRVÍZ: Újabb három szivattyút szerzett be a Magyar Ökumenikus Segéylszervezet

ÁRVÍZ: Újabb három szivattyút szerzett be a Magyar Ökumenikus Segéylszervezet

Share this content.

Budapest – Újabb 3 szivattyút állított az árvízvédelem szolgálatába az Ökumenikus Segélyszervezet. A hiánypótló készülékeket a krízishelyzetekre létrehozott Vodafone Humanitárius Alap segítségével szerezte be a Segélyszervezet. Forrás: segelyszervezet.hu

A nagyteljesítményű gépek Dunabogdányban kerültek beüzemelésre, így ott már 4 szivattyút működtet a Segélyszervezet. További településekről is folyamatosan érkeznek kérések, hogy hasznát vennék a szivattyúknak a visszaduzzadó patakok, illetve a megemelkedett talajvíz miatt. 

Az Ökumenikus Segélyszervezet 13 53-as adományvonalán meghirdetett gyűjtésből éppen ezért további szivattyúk beszerzését tervezi, hogy mihamarabb segíteni tudjon a folyópartokon élő, veszélyeztetett családoknak otthonaik és értékeik megóvásában.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!