ÁRVÍZ: Meleg ételt kaptak a MÖS-től a Dunabogdánynál dolgozók

ÁRVÍZ: Meleg ételt kaptak a MÖS-től a Dunabogdánynál dolgozók

Share this content.

Dunabogdány – Napok óta több mint 100 önkéntessel építi, erősíti a gátat Visegrád és Dunabogdány teleüléseken illetve azok határában az Ökumenikus Segélyszervezet. Tegnap 600 adag meleg ételt osztottak ki ebédre a munkát végzők között. Forrás: segelyszervezet.hu

A mostanra az egyik legveszélyeztetettebb helyen napok óta dolgozó több száz ember számára a Pencz Ökörsütő Kft. melegétel felajánlását osztották ki a segélyszervezet önkéntesei és munkatársai. A Dunabogdány határában felállított étkezőhelyen ökörsült, pörkölt, savanyúság és krumplipüré volt a menü.

Hogyan lehet segíteni?

Az összefogáshoz a www.segelyszervezet.hu oldalon online adományozással is lehet csatlakozni, csekket a 06 (1) 205 39 55-ös telefonszámon lehet kérni, átutalással pedig a 11705008-20464565-ös számlaszámra, ’árvíz’ megjelöléssel lehet eljuttatni az adományokat! Az Ökumenikus Segélyszervezet az onkentes@segelyszervezet.hu címen fogadja köszönettel az önkéntesek jelentkezését.

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!