Énekeljünk együtt – Statisztákat keresünk flashmobhoz

Énekeljünk együtt – Statisztákat keresünk flashmobhoz

Share this content.

Budapest – A Reformacio.500 bizottság kérésére flashmob-akciót szervezünk 2014. március 29-én, szombaton a budapesti Deák téren. A cél az, hogy az „Erős vár a mi Istenünk” éneket megszólaltassuk amúgy „véletlenszerűen”, a szabadban. Az akcióról filmfelvételt is készítünk, amely keringhet a világhálón, erősítve ezzel az evangélikusság ismertségét. Szeretnénk, ha sokan lennénk együtt énekesek!

MIKOR, HOL

Kezdés 13:45-kor a Deák téri evangélikus templomban (V. Deák tér 4.), előreláthatólag 17 órára végzünk. Megjelenés utcai öltözetben.

MIT

A korál többszólamú elénekléséhez szükséges kotta letölthető innen: https://kantorkepzo.lutheran.hu/3egyeb/flash-mobKORUS.pdf

Jó, ha a résztvevők szinte kívülről tudják a letétet, de helyben is tartunk összpróbát.

JELENTKEZÉS 

Bence Gábor zenei vezetőnél: 17bencegabor@gmail.com

Erős vár a mi Istenünk!

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!