Épült a csővári és penci presbiteri csapat

Épült a csővári és penci presbiteri csapat

Share this content.

Szentendre – 2014. március 29-én tizenkilenc csővári és penci presbiter Laczi Roland lelkésszel együtt csendesnapot tartott Szentendrén. Forrás: cso-eros-var.blogspot.hu

A délelőtti áhítatot és lelkigyakorlatot Horváth- Hegyi Olivér szentendrei lelkész vezette. Péter apostol történetén keresztül gondolták, beszélgették át, mit jelent(het) Jézus munkatársának lenni. Jó volt a gondolatokat megosztani egymással olyan formában, amit eddig nem szoktak meg.

Az ebédet a szentendrei utcákon szabadprogram követte, melynek összefoglaló címként a presbiterek elbeszéléséből adódóan a következőt adhatnánk: „Ennyi fagyit nem mernék megenni, ha látna a gyermekem, vagy az unokám.”

Isten áldja meg a gyülekezet vezetőinek munkáját, adjon erőt, egységben, igazi közösségben dolgozni!

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!