2017-ben is Futunk? EHE!

2017-ben is Futunk? EHE!

Share this content.

Szöveg: Pángyánszky Ágnes, fotó: Evangélikus Hittudományi Egyetem
Balaton – Immár harmadik alkalommal állt össze az Evangélikus Hittudományi Egyetem hallgatókból, oktatókból és munkatársakból álló csapata, hogy újra körbefussák a Balatont. Az Ultrabalaton verseny egyre nagyobb népszerűségnek örvend, így igazán nagy élmény volt mindannyiunk számára több ezer emberrel együtt végigfutni a 24 órás versenyt, a kihívásokat, a szeszélyes időjárást, benne az embert próbáló hajnali vihart.

Csapatunk a futás során egyre összetartóbb közösséggé formálódott. Az egymásra figyelés, a logisztikai szervezés, a jó beszélgetések, a szurkolás öröme és a jó teljesítmény nagyon jó feltöltődést jelent, így már most várjuk és szervezzük a következő Ultrabalatonon való részvételt. Addig is szeretnénk még sokat futni, még többet együtt lenni és megélni azt, hogy a fizikai kondíció milyen jó alapot ad a mindennapok elhordozásához, a tanuláshoz, az egyházi szolgálatra készüléshez, a munkához és ahhoz az örömhöz, amit Isten gyermekei életükben, ebben a világban ajándékként átélhetnek.

A Futunk? EHE! csapat 2017-es tagjai voltak: Koller Fanni, Molnár Kata, Tóth Katica, Veres Csenge Katalin, dr. Borókay Réka, dr. Pángyánszky Ágnes, dr. Bácskai Károly, Szemerei Benjámin, Nagy Ádám, Fabiny Márton, Riczinger Péter, Tóth Kornél és Szász Levente.

Képgaléria:

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!