30 családot láttak vendégül – Karácsonyvárás rászorulókkal a Fasorban

30 családot láttak vendégül – Karácsonyvárás rászorulókkal a Fasorban

Share this content.

Budapest – A fasori evangélikus gyülekezet a VII. kerületi családsegítő központ ajánlásai alapján vendégelt meg környékbeli rászoruló gyermekeket, családokat 2012. december 8-án. Szöveg és fotó: Pelikán András

Sok éves hagyományát folytatva tartotta meg a fasori gyülekezet a karácsonyváró, adventi estet, a december 8-i délutánon ezúttal is harminc gyerek és családtagjaik voltak együtt adventi hangulatban a gyülekezet központjában. A vidám játékok, énekek, bőséges uzsonna és az ajándékcsomagok sokuk számára az idei karácsony egyedüli ajándékai lehettek.

A gyülekezet krisztusi lelkülettel, örömmel ápolja a kapcsolatot a környezetében lévő elesettekkel. A résztvevők közösen mentek el az eseményhez kapcsolódó templomi jótékonysági hangversenyre, amelynek bevételéből részben a kerületi családsegítő központ részesülhet. Az alkalmon 121015 forint adomány gyűlt össze.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!