50 éves a Hermons – Válogatás archív felvételeikből

50 éves a Hermons – Válogatás archív felvételeikből

Share this content.

Videó: Győri János Sámuel, Győri András Timótheus, Zákeus Média Centrum
Budapest – Magyarország első keresztyén könnyűzenét képviselő zenekara a Hermons 1965-ben alakult Nagytarcsán. Az idén ötven éves csoport alapító tagjai jelenlétében 2015. október 11-én délután 3 órától hangversenyt ad a pesterzsébeti evangélikus templomban, közel félszáz Hermons dal válogatásaiból. Mi most régi felvételeiket adjuk közre.

A megjelenteknek a Hermons énekeit tartalmazó füzetet adnak majd ajándékba, mely kottás, gitárkíséretes formában ad ízelítőt a zenekar énekeiből. Az ünnepségen bemutatásra kerül az 1972. április 8-án először megszólaló Föltámadás című oratórium, melyet a szerző a Jesus Christ Super Star hatására kezdett el írni. Minden érdeklődőt szeretettel várnak. Kérjük, a már délelőtt érkezők névszerinti bejelentkezését a gyjslevelezes@gmail.com címen.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!