Advent előtti készülődés gyülekezeteinkben

Advent előtti készülődés gyülekezeteinkben

Share this content.

Budapest – Számos gyülekezetünkben hagyomány, hogy az adventet megelőző időszakban gyülekezeti tagok, gyermek bibliakörösök, nőegyleti tagok összegyűlnek és közösen készülődnek az adventre. Családoknak koszorúkat gyártanak, templomot és gyülekezeti termeket díszítenek. A Facebookra küldött képek linkjeit gyűjtöttük össze. Várjuk további beszámolóikat honlapunkra. Szöveg: evangelikus.hu, fotó: facebook.com

Adventi koszorúkészítés a gyóni gyülekezetben.

Adventi készülődés Gyónon.

Karácsonyra készülődtek a Kaposvári Nőegyletben.

A bükiek a hétvégére várják a készülődőket.

A linkek fényképalbumokra vezetnek. Elképzelhető azonban, hogy a facebookos linkek egyes esetekben nem láthatóak.
Célunk azonban ezen linkek közlésével az, hogy a webkettes felületeket használók számára ajánljunk olyan egyházunkhoz kapcsolódó gyülekezeti oldalakat, amelyeket esetleg nem ismernek. Kedvelés után így minden esetben láthatóvá válik számukra az album.
Azok számára pedig, akik eddig nem használták a közösségi média felületeit, szeretnénk kedvet csinálni arra, hogy regisztráció után kedveljék ezeket az oldalakat, hiszen a Magyarországi Evangélikus Egyház fontos missziói területe ez a közösségi oldal is.

Egyházunk hivatalos oldala a Facebookon ITT található.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!