Apró változást eszközöltünk az evangelikus.hu oldalán

Apró változást eszközöltünk az evangelikus.hu oldalán

Share this content.

Budapest – Olvasói igényeknek engedve, átalakítottuk korábbi Friss rovatunkat, amelyben eddig minden friss hírünket egy nagy gyűjteményben összegeztük. A jövőben azonban a További friss anyagaink új címet viselő és a nyitó oldalunkon is megtalálható gyűjteménybe csak azok a hírek kerülnek majd fel, amelyek nem az Aktuális rovat anyagai, hanem minden más egyéb rovatunké. Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna

Reméljük, hogy ezzel a lépéssel sikerül elősegítenünk a honlapon való könnyebb tájékozódást.

Itt ragadnánk meg a lehetőséget, hogy felhívjuk olvasóink figyelmét arra, hogy honlapunk naponta frissül újabb és újabb információkkal.
Ezért aztán napról napra, a korábban címlapon szereplő anyagaink is folyamatosan változnak.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy az anyag eltűnik, vagy manipulálnánk annak publicitását.
Mi csupán szeretnénk Önöket minél szélesebb körűen tájékoztatni, ezért publikálunk folyamatosan újabb cikkeket.
Azt javasoljuk, hogy látogassanak el minél többször honlapunkra, hogy folyamatosan nyomon követhessék frissítéseinket.
A 2012 előtti anyagainkat az archiv.lutheran.hu oldalon találják, a 2013 óta írt anyagaink pedig honlapunk keresőjének használatával könnyen előkereshetőek.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!