Arnótról jelentkezik az Útmutató tévés műsor

Arnótról jelentkezik az Útmutató tévés műsor

Share this content.

Szöveg: Bolla Zsuzsanna
Az arnóti Abaffy Gyula Evangélikus Szeretetszolgálat munkáját mutatja be a Duna Televízió Útmutató című műsorának május 2-ai adása.
2021. május 2-án 10.30-tól a Duna Televízió Útmutató című műsorában Kilépni az arnóti templom küszöbén címmel bemutatjuk az Abaffy Gyula Evangélikus Szeretetszolgálat munkáját Buday Barnabás esperes segítségével.  A házi segítségnyújtás és a népkonyha munkája különösen is fontossá vált a Covid idején. A jövőbeli terveikről és az esperes küldetéséről is szól filmünk, amelyben megszólalnak a munkatársak és ellátottak, és ellátogatunk Magyarország legszegényebb falujába, Csenyétére is.
Szerkesztő: Bolla Zsuzsanna, operatőr/rendező: Nagy-Bozsoky József, vágó: Markovics Zoltán, hangmérnök: Nagy Péter, technikus: Negrai Levente, gyártásvezető: Horváth Zsuzsanna.
MTVA, 2021.
 
 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!