Asztalka beszélgetések – A hit hallásból van – Interjú Káli-Horváth Kálmánnal

Asztalka beszélgetések – A hit hallásból van – Interjú Káli-Horváth Kálmánnal

Share this content.

Budapest – Káli-Horváth Kálmán sokoldalú, tehetséggel megáldott alkotó 2013 őszén „A hit hallásból van” kampány keretein belül az újonnan revideált Károli-Biblia felolvasását kezdte meg, hogy a kiadvány hangoskönyvként is megjelenhessen. Ennek apropóján beszélgettek vele hitéről, szolgálatáról az Asztalka Cukrászdában. Operatőr, vágó: Győri András Timótheus, riporter: Győri Tamás József – Zákeus Média Centrum (ZMC)

Káli-Horváth Kálmán selsősorban a versmondás, a festészet és az irodalom területein fejti ki művészeti tevékenységét. Állami gondozottként nőtt fel. A Magyar Televízió által 1996-ban megrendezett, X. jubileumi KI-MIT-TUD? tehetségkutató versenyen versmondóként robbant be a köztudatba.

A nagy sikert arató fiatalember a Duna Televízión keresztül mégis „példamutatóan szép magyar beszédéről” vált széleskörűen ismert bemondóvá, műsorvezetővé. 2013 őszén „A hit hallásból van” kampány keretein belül az újonnan revideált Károli-Biblia felolvasását kezdte meg, hogy a kiadvány hangoskönyvként is megjelenhessen.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!