Az élő parlamenti közvetítés helyett az Evangélikus Egyház Félórája volt hallható

Az élő parlamenti közvetítés helyett az Evangélikus Egyház Félórája volt hallható

Share this content.

Budapest – Az index.hu mai parlamenti közvetítésének oldalán Miklós Gábor újságíró arról panaszkodott, hogy a netes parlamenti közvetítés helyett az MR5 linkjén a lelkésznők sorsáról beszélgetnek. Nem sokkal később kiderült: az Evangélikus Egyház Félórájának adása ment azon a csatornán is. Forrás: index.hu, szöveg: evangelikus.hu

„Kicsit nehezíti a munkát hogy a netes parlamenti közvetítés helyett az MR5 linkjén a lelkésznők sorsáról beszélgetnek, a parlament honlapján lévő tévés közvetítés hangja pedig úgy 20 másodpoerc után akadni kezd. A tévét sajnos nem tudjuk bekapcsolni, mert a szerkesztőség háromnegyede arra azonnali munkabeszüntetéssel reagál” - panaszkodott Miklós Gábor -kor közreadott bejegyzésében.

-ös bejegyzésében pedig ez áll: „Akit nem érdekel a parlament azt egyrészt megértem (bár nekem most jobb lenne, ha hallhatnám), másrészt a közvetítés linkjén evangélikus műsort hallgathat. Roppant tanulságos, most épp arról van szó, hogy fontos, hogy az életünknek legyen alapja. Vajon mit mondana erre az a rosszcsont Mesterházy Attila?

-kor pedig fényderült az adás címére is: „Az Evangélikus Egyház Félórája annak a műsornak a címe, ami a parlamenti webes rádióadás helyett hallgatható. Sajnos pont vége van. Lehet, hogy ez most a tankönyvpiaci államosítás várható hatásainak illusztrációja? Épp búcsúznak: Erős vár a mi Istenünk!”

Megértjük a mérgeskedő újságírót is, hiszen ő mást akart hallgatni, de reméljük, nem csak egy rossz illusztráció volt számára egyházunk hivatalos műsora. Egyúttal örülünk annak, hogy az adás hallgatottságát ezen a borús hétfői napon ezúttal a parlamenti közvetítések hallgatóinak és az index.hu érdeklődő olvasóinak száma is növelte. Reméljük, lelki épülésükre szolgált.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!