Családi napot tartottak Nyíregyházán

Családi napot tartottak Nyíregyházán

Share this content.

Forrás: Nyíregyháza-Kertvárosi Ágostai Hitvallású Evangélikus Egyházközség
Nyíregyháza – Istentisztelet, előadás, sokszínű programok és egy jó közösségi élmény várta az érdeklődőket a Nyíregyháza-Kertvárosi Ágostai Hitvallású Evangélikus Egyházközség családi napján.

Legnagyobb örömünkre nagyon sokan elfogadták meghívásunkat a családi napunkra. Az istentiszteleten Smidéliusz Zoltán szolgált igehirdetéssel.

Ezt követően az ÉLIM lakóival közösen tartottunk játékos vetélkedőt, melynek során valamennyi résztvevő jól érezte magát. A finom ebéd és süteményezés után mindenkinek jólesett a beszélgetés.

A Magyar Vöröskereszt munkatársai a gyermekekkel  megismertették az újraélesztés alaplépéseit. A délutáni program keretében bemutatkozott a TALENTUM Európai Fejlődésért Közhasznú Alapítvány, majd dr. Bojti István a családkonfliktusokról tartott érdekes előadást.

Képgaléria:

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!