Farsang Kolozsváron

Farsang Kolozsváron

Share this content.

Kolozsvár – Kolozsvár sem maradhatott ki a farsangolás sorából. Február 28-án gyülekezeti, családos farsangi mulatságot szerveztünk. Miután minden várt vendég megérkezett, közös énekléssel nyitottuk meg az estét, majd az elveszett drachma történetét hallgattuk meg, amelyből megtanultuk, hogy örülni csak akkor tudunk igazán, ha közösségben vagyunk, ha teljes a közösségünk. Forrás: evangelikus.net

Ezt követően a Csupasz Csiga Csodacirkusz látogatott el a püspökség Reményik Sándor Galériájába. Csiga Csabi és Csiga Csöpi hoppmesterek vezették be a közönséget a cirkusz csodálatos világába. Volt ott kötéltáncos, tűzfújó, kígyóbűvölő, bohóc, súlyemelő, zsonglőr és bicikliző krokodil. Az est során Burkhardt Imola kápráztatott el bennünket bűvészmutatványaival, sőt még nekünk is megtanított párat.

Igazi cirkuszi hangulat uralkodott. Megmutathattuk bátorságunkat: oroszlán szájába tehettük fejünket és oroszlánbőrbe is bújhattunk.

A sok játék, a versenyszámok, a jókedv, a közös éneklés, a gyerekek jelmezbemutatója mindannyiunk számára fergeteges estét biztosított.

Hivatkozások: További képek. -
Címkék: farsang - Kolozsvár -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!