Finn testvérkapcsolati találkozó lesz – Gyülekezetek képviselőit várják

Finn testvérkapcsolati találkozó lesz – Gyülekezetek képviselőit várják

Share this content.

Budapest – Szeretettel hívjuk a finn testvérkapcsolatot ápoló gyülekezetek képviselőit az Északi Püspöki Hivatal tanácstermében (Bp. XII., Szilágyi Erzsébet fasor 24.) 2014. február 17-én hétfőn 14 órától megrendezett testvérkapcsolati találkozóra. A testvérgyülekezetek két–két képviselője mellett aktív finnországi teológus-ösztöndíjasaink megjelenésére is számítunk.

A találkozó díszvendége Seppo Häkkinen mikkeli püspök, aki Pekka Huokuna egyháztanácsos kíséretében a Nyugati Egyházkerület és a Mikkeli Egyházkerület közötti testvéregyházkerületi szerződés aláírása alkalmából látogat Magyarországra.

Kérjük, hogy a rendezvényen, illetve az esti nagykövetségi fogadáson való részvételi szándékukat legkésőbb 2014. január 30-ig jelezzék a kinga.pap@lutheran.hu e-mail címen vagy a +36 20 620 3751 flottás telefonszámon.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!