Gospel dalokkal mond köszönetet a Magyarországi Evangélikus Egyház

Gospel dalokkal mond köszönetet a Magyarországi Evangélikus Egyház

Share this content.

Szöveg: evangelikus.hu
Balatongyörök – A Magyarországi Evangélikus Egyház idei 1%-os kampányának üzenete a KÖSZÖNET. Szeretnénk támogatóinknak köszönetet mondani azért, hogy eddig is nekünk ajánlották fel adójuk 1%-át és szeretnénk megköszönni azt is, ha ezután is támogatnak bennünket. Egyházunk iskoláit, anyaotthonait, családok átmeneti otthonait, fogyatékosok- és idősek otthonait, gyülekezeteit és a rászorulókat támogatjuk ezekből a felajánlott összegekből.

Szeretnénk most egy könnyed program keretében köszönetünket kifejezni a társadalmi szolgálatban támogatóink felé. Ezért a Bertha Bulcsú Művelődési Házba (Balatongyörök, Kossuth Lajos utca 29.) szeretnénk invitálni mindenkit 2015. március 22-én 16 órára, ahol az evangélikus kötődésű Pécsi Gospel Kórus tagjai örömmel, dinamizmussal, ritmussal és felszabadultsággal, a zene nyelvén fogják a kereszténység Jézusról szóló örömhírét elmondani. Idén ezzel a koncerttel szeretnénk megköszönni támogatásukat.

A koncertturné áprilisban további helyszíneken folytatódik majd. Figyelje az evangelikus.hu oldalát további információkért!

Erős vár a mi Istenünk!

Magyarországi Evangélikus Egyház, technikai szám: 0035

Csatolt állományok: plakát.pdf -
Hivatkozások: A koncertről a Facebookon. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!