Gyékényesre kirándultak a tabi konfirmandusok

Gyékényesre kirándultak a tabi konfirmandusok

Share this content.

Gyékényes – Első alkalommal került megrendezésre a Tab és környéki evangélikus konfirmandusok kirándulása, mely alkalmon, 2013. november 22-24. között a gyékényesi gyülekezet látott vendégül minket – írtáka tabi gyülekezetblogján. Forrás: tabevgyul.blogspot.hu

A beszámoló így folytatódik:

„Sajnos a rossz időjárás nem engedte, hogy kimerészkedjünk a gyülekezeti házból egy túra erejéig, de azt gondolom, így is nagyon értékes időt tölthettünk együtt.
A hétvégére 6 fiatallal indultunk el, és olyan nagyszerű fogadtatásban volt részünk, melyről álmodni sem mertünk. A szombati napon a gyülekezet ünnepre gyűlt össze Szemerei János püspök úr részvételével. Avatásra került a templom mellett elhelyezett Luther Márton szobor. Örömteli volt együtt lenni az ünnepi istentiszteleten, és az azt követő fogadáson.
A szabadidő és pihenés mellett azonban a tanulás sem maradhatott ki a programból. Játékos vetélkedő keretében tekintettük át az addig tanultakat, és tettünk szert új ismeretekre is. Nagyszerű volt megtapasztalni, ahogy megnyílnak a fiatalok, és őszinte beszélgetések folytak a táborban.
A vasárnapi istentiszteleten, pedig aktívan részt vettek fiataljaink: gitáros ifjúsági énekkel mondtak köszönetet a gyülekezetnek. 
Ez a hétvége felejthetetlen emlékeket és pillanatokat adott, még ha olyan rövid, esős és hideg is volt! Reméljük, hogy tavasszal is részt tudunk venni egy hasonló kiránduláson, akkor már teljes létszámban!”

A 2014-es év leendő konfirmandusai:

  • Földing Vivien
  • Gaál Klaudia
  • Gősi Gábor
  • Györki Martin
  • Horváth Márk
  • Kakas Vivien
  • Kovásznai Márk
  • Mizerák Richárd

Kérjük, a Testvéreket, hogy hordozzák imádságban a fiatalokat, hogy lelkiekben fejlődjenek, s hogy felkészülten tudjanak majd bizonyságot tenni hitükről a konfirmáció alkalmával! Erős Vár a Mi Istenünk!

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!