Gyülekezeti csendesnapot tartottak Nyírteleken

Gyülekezeti csendesnapot tartottak Nyírteleken

Share this content.

Szöveg: Györfi Mihály, fotó: filadelfia.lutheran.hu
Nyírtelek – „Bár, kósza információk érkeztek a Mikulás Nyíregyháza, Nyírtelek környéki mozgásáról, mi mégis egy adventi csendesnapra jöttünk össze a nyírteleki templomunkban – írta Facebook oldalán Györfi Mihály lelkész. – A gyerekeknek fel sem tűnt, hogy hiányzik közülünk! Feltehetőleg érezték, hogy számunkra fontosabb az Úr Jézus Krisztus jelenléte! Őhozzá pedig a különféle szolgálatok vittek közelebb.”

Bevezető áhítatot Zsarnai Krisztián lelkész tartott Elvárások, kérdések, kétségek! címmel, az alábbi igén vezérfonala mentén:
4Móz14,3. Miért akar bevinni minket az ÚR…?
Jn12,5. Miért nem adták el inkább …?
1Kor 15,30. Miért vállalunk veszedelmet …?

A befejező úrvacsorai istentiszteleten Dobó Dániel lelkész szolgált, Bizalom Istentől, Istenben! címmel az alábbi igék alapján: 
Lk 13,8-9. De az így válaszolt neki: Uram, hagyd meg még ebben az évben… 
Zsolt 40:2-4. Várva vártam az URat, és ő lehajolt hozzám…

Képek, hangfelvételek, videó az alkalomról:
https://filadelfia.lutheran.hu/kepek/14dec06/14dec06.htm

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!