A házasság öröm és feladat – előadás a Nyugat-Magyarországi Egyetemen

A házasság öröm és feladat – előadás a Nyugat-Magyarországi Egyetemen

Share this content.

Forrás: gyor.egyhazmegye.hu, szöveg: Bogdányi Mária
Győr – A házasság hete győri programsorozatának keretében 2015. február 10-én 16 órától Fehér Zoltán és Mária tartott előadást A házasság öröm és feladat címmel a Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karán.

A mintegy 50 résztvevővel lezajlott előadás nagyon jól sikerült: a Magyar Schönstatt Családmozgalmat képviselő Fehér Zoli és Marika őszinte beszámolója és rendkívül jól átgondolt, megalapozott összefoglalása a házasságról – mely egyszerre feladat és öröm – megérkezett a hallgatósághoz. Többször hangsúlyozták, hogy egy ilyen előadás akkor éri el igazán és tartósan célját, ha utána beszélgetnek róla a párok. A túlnyomórészt egyetemista résztvevők háromnegyede még a házasság előtt áll, de legtöbbjük párkapcsolatban él. Sok-sok derültség és örömteli pillanatok jellemezték az estet. Kívánjuk, hogy a hét többi alkalmát is Isten áldása és a hallgatóság érdeklődése kísérje.

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!