Heinemann Ildikó

Heinemann Ildikó

Share this content.

evangélikus lelkész, pasztorálpszichológiai lelkigondozó

45 éves vagyok. A vecsési evangélikus gyülekezet lelkészeként, valamint kórházlelkészként dolgozom Budapesten. Pasztorálpszichológiai- és családterápiás tanulmányokat folytattam.
Nagyon érdekel az emberek élete, története. Sokat állok meg betegágynál, számtalan tragédiával találkozom. Kórházlelkészként az Onkológián tartok istentiszteletet és látogatok betegeket. Saját életemben tapasztaltam meg, mi a pokol. Voltam olyan mélyponton, átéltem olyan gyászt, amelyre mások azt mondanák, ezt nem lehet ép ésszel kibírni. Talán ezt érzik meg azok az emberek, akik bizalommal fordulnak hozzám. Barátaim szerint Isten különleges empátiakészséget oltott belém. Azoknak a levelét várom, akik betegséggel, halállal, gyásszal kínlódnak.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!