Ifjúsági találkozót tartottak Káván

Ifjúsági találkozót tartottak Káván

Share this content.

Szöveg és fotó: Kustra Csaba
Káva – A Dél-Pest Megyei Egyházmegye szervezésében 2015. szeptember 12-én, szombaton, egy év kihagyás után újra megrendezésre került a kávai ifjúsági találkozó. A találkozóra összegyűlt 50 fiatal az egyházmegyei szervezők és a vendéglátó gyülekezet átgondolásával ebben az évben nem a kávai templomban és udvarán töltötték a napot, hanem a helybeli Művelődési házban és a közvetlenül hozzá tartozó játszótéren és sportpályán.

Ennek a döntésnek meg is lett a fiatalok szempontjából a „következménye”, hiszen a Művelődési házban élő zenekar fogadta őket, a szabadtéri játszótéren és sportpályán pedig különféle izgalmas mozgású hinták, és egy kellemes tágas tér a közös játékra.

Az egész nap programjának menetrendje, Csadó Balázs egyházmegyei ifjúsági felelős vezetésével, Buday Zsolt helybeli lelkész és a kávai gyülekezet lelkes támogatásával állt össze.

A helybeli kis gyülekezet tagjai nagy létszámban személyes jelenlétükkel és szolgálatukkal is segítették a találkozó sikerét. A napot Bajnóczi Márió pilisi beosztott lelkész zárta bátorító szavaival és imádságával és azzal a közös gondolattal, hogy a következő év szeptemberében újra találkozunk. Köszönet a kávai gyülekezet vendégszeretetéért.

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!