Jót tenni jó! – Élelmiszergyűjtés és -osztás volt Dombóváron

Jót tenni jó! – Élelmiszergyűjtés és -osztás volt Dombóváron

Share this content.

Dombóvár – A Magyar Élelmiszerbank 2012. november 23–24 én országos élelmiszergyűjtést szervezett, amelyhez Dombóváron az evangélikus egyházközség is csatlakozott. Szöveg és fotó: Szabó Szilárd

 

Az önkéntesek segítségével a Tesco áruházban több mint fél tonna száraz élelmiszert sikerült összegyűjteni, amelynek egy része november 26-án átadásra került a Kapaszkodó Szociális és Gyermekjóléti Központ lakói részére.
Az evangélikus egyházközség idén is folytatja utcai meleg étkeztetési alkalmait, így a legutóbbi ételosztás alkalmával (november 27.) a hétvégén összegyűjtött élelmiszerekből 130 csomagot is adhattunk a város rászorulói részére.
Köszönjük mindenkinek, aki lehetőségeihez képest támogatta az élelmiszergyűjtést, gondolva nélkülöző, segítségre szoruló embertársára… Jót tenni jó!

További fényképek: https://dombovar.lutheran.hu

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!