Jövőre lesz a 20. Ez az a nap!

Jövőre lesz a 20. Ez az a nap!

Share this content.

Forrás: ezazanap.hu
Még egy évet tolódik a jubileumi, 20. Ez az a nap! rendezvény. A Puskás Arénába szervezett hálaadó- és dicsőítő alkalom új időpontja 2022. július 23. – adták hírül szervezők.

Kedves Testvérünk és Barátunk!

A világjárvány jelenlegi alakulását figyelembe véve meg kellett hoznunk döntésünket, miszerint idén júliusra a Puskás Arénába tervezett hálaadó- és dicsőítő alkalmunkat 2022. július 23-ra helyeztük át.

Amikor egy évvel ezelőtt a halasztásról kellett döntenünk, bíztunk benne, hogy 2021 nyarára már teljesen megszűnik a veszélyhelyzet és újra minden a korábban megszokottak szerint fog működni. Sajnos ez nem így alakult, és bár talán most már tényleg közel van a járvány vége, a körülmények túl bizonytalanok ahhoz, hogy meg lehessen tartani a nemzetközi rendezvényt. Az Ez az a nap!-os alkalmak egyik sarkalatos pontja ugyanis az, hogy minden Isten iránt nyitott szívű testvérünket meghívjuk rá határainkon innen és túl. A jelenlegi helyzetben azonban nem tudjuk garantálni, hogy mindenki, aki szeretne, valóban részt is tudjon venni az eseményen. Nem szeretnénk, ha valaki lemaradna róla azért, mert még nem kapott oltást, vagy mert még nem nyitották meg az országának határait. Ezen kívül egy ilyen nagyszabású eseményt hosszú szervezési előkészületek vezetnek fel, melyeket a korlátozások miatt nem tudtunk időben elkezdeni.

A már megvásárolt jegyek továbbra is érvényesek maradnak ugyanazokkal a feltételekkel, ugyanarra a helyre.

Hisszük, hogy Isten akarata ennek az eseménynek a megvalósulása. Bízunk benne, hogy ő a legjobbat készíti elő, és jövőre még nagyobb lelkesedéssel és odaszánással dicsőíthetjük őt. Kérjük, továbbra is hordozzátok imában ezt a látást, és ha Isten is úgy akarja, találkozzunk 2022-ben!

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!