KÖSZÖNJÜK

KÖSZÖNJÜK

Share this content.

Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna
A Magyarországi Evangélikus Egyház idei 1%-os kampányának üzenete a KÖSZÖNET. Szeretnénk támogatóinknak köszönetet mondani azért, hogy eddig is nekünk ajánlották fel adójuk 1%-át és szeretnénk megköszönni azt is, ha ezután is támogatnak bennünket.

Kampányunkban szeretnénk bemutatni azokat a területeket, ahol különösen is fontos a felajánlott segítség: köszönjük, hogy évről-évre ránk bízzák azt, hogy egyházunk iskoláit, anyaotthonait, családok átmeneti otthonait, fogyatékosok- és idősek otthonait, gyülekezeteit és a rászorulókat támogassuk ezekből a felajánlott összegekből.

Szeretnénk mindenkit megkérni arra, hogy hívja fel ismerősei, barátai, rokonai és családtagjai figyelmét is a rendelkezés fontosságára.
Szeretnénk kérni minden lelkészt, felügyelőt, gyülekezeti vezetőt, hogy a kampány sikere érdekében a gyülekezethez eljuttatott szórólapokat és plakátokat terjesszék saját körzetükben.
Szeretnénk kérni a gyülekezeti tagokat is, hogy önkéntes munkájukkal, a szórólapok szétosztásával hívják fel hozzátartozóik, ismerőseik, a gyülekezetbe járó más hívek figyelmét a rendelkezések fontosságára.
Kérjék könyvelőik segítségét a helyes adatszolgáltatásban!
Különösen is fontos közelgő nagy ünnepünkkor, húsvétkor megszólítani azokat az embereket, akik bár nem rendszeres templomba járók, de szimpatizálnak az egyházunk által hirdetett értékekkel.
Hittanosaink szüleinek figyelmét is fel kell hívni azokra a szolgálati területekre, amelyeken az egyházunk nap mint nap az emberekért tesz.

A gyülekezetekhez eljuttatott szórólapok egyben rendelkező nyilatkozatok is, amelyeket a perforált résznél leválasztva és a leírt módon elküldve a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak azonnal rendelkezhetünk személyi jövedelemadónk 1%-áról. További szórólapok és plakátok tölthetőek le az evangelikus.hu és az egyszazalek2015.evangelikus.hu kampány oldalról. Itt lesznek majd megtalálhatóak – számos hasznos információ mellett – az internetes bannerek is.

Kérjük, hogy ezeket megfelelő méretben töltsék le és rakják fel gyülekezetük, intézményük honlapjára, Facebook-oldalukon pedig osszák meg a www.facebook.com/evangelikus , illetve www.facebook.com/evangelikus.egyszazalek oldalra folyamatosan feltett információkat! E-mailes aláírásukban is lehetőség van arra, hogy a kampány ideje alatt egy kis képpel népszerűsítsék üzenetünket.

Bízunk abban, hogy idén az Önök fokozott segítségével hatékonyabbá tudjuk tenni 1%-os kampányunkat, amelyről további hasznos tudnivalókat találnak még a www.evangelikus.hu oldalon.

És ne feledjék: Magyarországi Evangélikus Egyház, technikai szám: 0035

Horváth-Bolla Zsuzsanna, a kampány koordinátora

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!