A Kőrösi Csoma Sándor programra önkéntesek jelentkezését várjuk

A Kőrösi Csoma Sándor programra önkéntesek jelentkezését várjuk

Share this content.

Budapest – Az alábbiakban a Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Iroda Ökumenikus- és Külügyi Osztályának felhívását adjuk közre.

Kedves Testvérek!
Várjuk olyan magyarországi evangélikusok, protestánsok jelentkezését, akik szívesen végeznének önkéntes munkát a Kőrösi Csoma Sándor program keretében, határon túli magyar intézményekben. 
A németországi magyar ajkú protestáns gyülekezetek is szívesen fogadnak e program keretében önkéntes segítőket, akik vállalkoznak arra, hogy segítsék az ottani magyarok identitásának megőrzését.
Természetesen minden határon túli magyar egyházi és civil intézmény is örömmel vesz magyarországi önkénteseket a Kőrösi Csoma Sándor program keretében.
A program részletesen olvasható a https://www.nemzetiregiszter.hu/palyazati-felhivas-korosi-csoma-sandor-osztondij-programra honlapcímen eredetiben is. A határidő: január 20.
MEE Külügyi Osztály

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!