Kedves szavak Wittenbergből

Kedves szavak Wittenbergből

Share this content.

Budapest – Wittenberg – A Szász-Anhalt Luther-emlékhelyei Alapítvány tagjai szerte a világon Luther-rózsákról készült fényképeket gyűjtenek és szeretnék, ha 2017-ig összesen 2017 darab kőből, fából, ... stb. bármilyen anyagból készült alkotások összegyűlnének. A felhívást honlapunkon is közzé tettük, valamint a fraternet listákon illetve a Facebookon is továbbítottuk. Amagyarok élen járnak a gyűjtésben, amit német barátaink kedves magyar szavakkal viszonoztak most a Facebookon. Gondolataikat eredeti formában közöljük. Szöveg: evangelikus.hu

Stiftung Luthergedenkstätten in Sachsen-Anhalt Kedves Facebook-Bararátaink Magyarországban,

Ezen az úton nagyon szivesen köszonetet mondunk. Naponta érkezik gyönyörü szép Luther-Rozsa, és minden nap több lessz belöle. Számunkra megható kedves segitségtek. Ti vagytok a legjobbak. Sajnos mi nem tudunk olyam jól magyarul mint töletek sokan megtanulták a németet. De naponta gyakoroljuk!
Ha nem is tudunk a ti hazai nyelvetekel válaszolni, mégis tudatjuk, minden egy Rozsáert nagyon nagy oz öröm. Szivböl köszönetet mondunk minden Luther-Rozsa gyüjtönek, ugy mint a Magyarországi Evangélikus Egyház" amely akzionkat gyönyörüem támagatja. 

Szerettel üdvözletet küldüng Wittenbergböl

A Luther-rózsákról készült képeket vagy az alapítvány Twitter oldalán @thesenanschlag vagy a Facebook profiljában lehet közkinccsé tenni.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!