Koczor György

Koczor György

Share this content.

evangélikus lelkész

Evangélikus lelkész vagyok. Hivatásomhoz hozzátartozik a vezetői gyakorlat, az emberekkel való kapcsolatteremtés, az oktatás gyermek, ifjúsági és felnőtt területen egyaránt, a gazdasági és jogi irányításban való jártasság. Előadóként, szervezőként és vezetőként részt vállaltam jelentős alkalmak lebonyolításában:

Az egyház egyik legfontosabb feladatának a biblikus tanítást tartom. Sok tévtanítást hallunk ma is a keresztyénségről. Részinformációk miatt nem találunk rá a helyes útra. Lelki bajaink legtöbbje is azért van, mert rossz helyen keressük a gyógyulást. Fontosnak tartom Isten akaratának, Igéjének mind mélyebb megismerését. Testi, lelki gondokkal küzdőknek legjobb tudásom szerint szívesen segítek az eligazodásban.

Címkék: Koczor György -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!