Lélekkel és bátorsággal – Aliansz imahét Nyíregyházán is

Lélekkel és bátorsággal – Aliansz imahét Nyíregyházán is

Share this content.

Nyíregyháza – 2014 első napjaiban ismét találkozott a nyírségi megyeszékhely protestáns hívő népe estéről estére, hogy Lélekkel és bátorsággal imádkozzanak s hallgassák Isten nekik szóló üzenetét felváltva egymás istentiszteleti helyein, ezzel is erősítve az összetartozás élményét, és hogy egymás hite által megerősödjenek a városuk népéért vállalt missziói szolgálatuk hűséges betöltéséhez. Forrás: garainyh.hu, szöveg és hangfájlok: Garai András, fotó: Jónás Miklós

Reménység szerint az estéről estére elhangzó igehirdetési szolgálatok hanganyagai már másnap reggeltől elérhetőek lesznek a tudósító honlapján, itt. A nyitó s majd a további estékről készült képek pedig itt találhatóak.

„És minekutána könyörögtek, megmozdula a hely, a hol egybegyűltek; és betelének mindnyájan Szent Lélekkel, és az Isten beszédét bátorsággal szólják vala.” (ApCsel 4,31; a Károli fordítás szerint)

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!