Levente Péter volt a Budavári Evangélikus Szabadegyetem vendége

Levente Péter volt a Budavári Evangélikus Szabadegyetem vendége

Share this content.

Budapest – Ízes tantárgyat oktatott ízes stílusban a Budavári Evangélikus Szabadegyetem 2014. február 3-ai szemináriumán a magát „önképző társaslénynek” nevező Levente Péter. A „Megszentelt jelenlét, a magatartáskultúra” című, sajátos, nyelvileg és tálalásmódjában is játékos elméletét az evangélikus előadóművész nem az égből pottyantotta. A Magyar Örökség díjas, magát felesége, Döbrentey Ildikó meseíró nélkül „félembernek” mondó mesemondó érezhetően saját élettapasztalatából gyöngyözte ki a budavári evangélikusok gyülekezeti termében harsányan (vagy épp suttogva) szerteszórt gyöngyszemeket. Forrás: eszak.lutheran.hu, fotó: HHÁ

A Kinyik Anita tollából származó teljes cikk elolvasható majd az Evangélikus Élet 2014. február 9-i számának 13. oldalán.

Levente Péter előadása végén mindenkitől személy szerint köszönt el, miközben felesége, Döbrentei Ildikó saját könyveit dedikálta.

Hivatkozások: Az előadás hanganyaga. - Képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!