Lezajlott az idei negyedik ételosztás Szarvason

Lezajlott az idei negyedik ételosztás Szarvason

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Angyali Segítség az Ótemplomból – akció
Szarvas – 800 adag Jókai bablevest osztott ki az Ótemplomi Szeretetszolgálat a székhelyük előtti parkolóban, 2015. február 8-án. A Hungaro-Food Kft. által felajánlott kolbász és hús tette igazán finommá a levest.

Az ételosztásokat eddig is helyi vállalkozók, névtelen adományozók karolták fel. Az elmúlt hétvége menüjéhez füstölt húsokat és kolbászokat ajánlott fel a Hungaro-Food Kft., ezért első alkalommal főzhetett a csapat Jókai bablevest - tudta meg szerkesztőségünk Lázár Zsolt esperestől. Az idősek otthonáak munkatársai az itt élő szorgos kező idősek és önkéntesek segítségével már pénteken elkezdték a hozzávalók elkészítését.

A tervek szerint most egy hónapig szünetelni fognak az ételosztások Szarvason, aztán március elsején újra meleg étel várja majd a rászorulókat az istentiszteletet követően.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!