Az LVSZ igehirdetési pályázata 33 év alatti lelkészek számára

Az LVSZ igehirdetési pályázata 33 év alatti lelkészek számára

Share this content.

A Lutheránus Világszövetség (LVSZ) pályázatot hirdet a tagegyházak 1984 májusa után született lelkészei számára.

Kedves Lelkésztestvérek!

A Lutheránus Világszövetség 2017 májusában a namíbiai Windhoekban tartja nagygyűlését. A nagygyűlés témája Isten kegyelméből szabadon, mely összekapcsolódik a reformáció kezdetének 500. évfordulójára való emlékezéssel. A nagygyűlés záróistentiszteletének igehirdetési szolgálatára pályázatot hirdetnek a tagegyházak 1984 májusa után született lelkészei számára (Luther 1517-ben éppen 33 éves volt).

A beadandó 700–1000 szavas igehirdetés Gal 5,1,22–26 alapján készítendő, angol, spanyol, német vagy francia nyelven. A beadási határidő 2016. október 31.

A részletes tematika, további kapcsolódó igehelyek és minden egyéb részlet a négy nyelven csatolt fájlban olvasható. További kérdések esetén forduljanak bizalommal Fabiny Tamás püspök, LVSZ-alelnök hivatalához.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!