Művésztanár volt a tizenötezredik látogató

Művésztanár volt a tizenötezredik látogató

Share this content.

Békéscsaba – A Munkácsy Mihály születésének 170. évfordulója alkalmából rendezett kiállítás a tizenötezredik látogatóját ünnepelte. Forrás: beol.hu, szöveg: Ny. L.

Flóra Virág, a Békéscsabai Evangélikus Gimnázium művész-tanára volt a tizenötezredik látogatója a Munkácsy Mihály születésének 170. évfordulója alkalmából rendezett festmény- és relikvia-kiállításnak. 

Martyin Emília, az intézmény tudományos muzeológiai osztályvezetője adta át ezen alkalomból az ajándékcsomagot Munkácsy-borral és Munkácsy-öröknaptárral Flóra Virágnak. A művész-tanár diákcsoporttal korábban megnézte a tárlatot, de most egyedül érkezett, hogy alaposabban szemügyre vegye az alkotásokat. 

Martyin Emília kitért arra, ehhez a szép látogatószámhoz nagyban hozzájárult, hogy a diákoknak ingyenes belépést biztosított Békéscsaba önkormányzata. Hozzátette, aki eddig elmulasztotta megnézni a kiállítást, még megteheti május 4-éig. Sőt, szombaton éjfélig várják az érdeklődőket, vasárnap pedig 18 órakor zár a tárlat.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!