A Magyar Evangélikus Rádiómisszió partnereket keres

A Magyar Evangélikus Rádiómisszió partnereket keres

Share this content.

Budapest – A Magyar Evangélikus Rádiómisszió szerkesztésében heti rendszerességgel készül egy félórás rádióműsor Lélekhangoló címmel. Célunk hiteles, megélt Krisztus-hitről tanúságot tenni rádiós beszélgetéseken keresztül, így hívogatni mindenkit Istenhez Krisztus által. Műsorunkat másfél évtizede továbbítjuk rádiómissziónkkal partneri kapcsolatot ápoló egyházi és kereskedelmi rádióadók számára. Újabb kapcsolatokat szeretnénk kialakítani minél több rádióval, amelynek műsorrendjébe illeszkedik a mi beszélgetős-zenés missziói műsorunk. Szöveg: Erdészné Kárpáti Judit

Ehhez szeretnénk segítségét kérni lelkész testvéreinknek, gyülekezeti munkásoknak és mindazoknak, akik saját lakóhelyük körzetében fontosnak, hasznosnak tartják Krisztus örömhírének továbbítását ezen a csatornán keresztül is. 

Úgy gondoljuk, hogy a gyülekezetek számára is segítségül lehet a műsor nem egyházi, regionális rádiók felé való felajánlása. Ez a gesztus, párbeszéd támogathatja a gyülekezet és a „világ” kapcsolatát a helyi médián keresztül is.

Elérhetünk az evangéliummal olyanokat, akik nem gyülekezetünk tagjai, de Isten megszólítása és a kapcsolatfelvétel révén a közeli evangélikus közösségekben nyitott ajtókat és testvéri segítséget találhatnak a további istenkereséshez.

Műsoraink készítésekor alapelvünk a nem egyházhoz kötődők számára is érdekes, érthető módon közvetíteni az evangéliumot és életformáló erejét. Az interjú mellett esetenként egy rövid jegyzet, igei rész kerül még a műsorba, és keresztyén zene (ez kb. fele arányban, a kereskedelmi rádiók szabályait követve).

Várjuk mindazok jelentkezését, ötleteit, akiknek van kapcsolatuk a helyi rádióval, illetve készek arra, támogassák az Evangélikus Rádiómisszót a kapcsolatfelvételben. 

Honlapunkon a műsor interjúi vannak fenn (http://misszio.lutheran.hu/2007/?oldal=interju), kérés esetén teljes műsorokat is szívesen küldünk.

Flottás mobil: 20 620 3679, e-mail: evmis@lutheran.hu; erdeszne.k.judit@gmail.com

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!