Megújult a büki gyülekezet honlapja

Megújult a büki gyülekezet honlapja

Share this content.

Bük – Megújult honlappal várja a Büki Evangélikus Egyházközség az internetezőket. Bár az előző gyülekezeti honlap több, mint egy évig volt használatban, technikai okokból nem volt lehetséges a továbbfejlesztése. Forrás: buk.lutheran.hu

A 2014. 01. 25-én induló honlapon a Responsive Web Design elnevezésű weboldalkészítési módszert alkalmaztuk, melynek köszönhetően már mobilon, táblagépen és okostévén is elérhető a weboldal az internetet használók számára. Újdonság az oldalon a Videótár, így már közvetlenül elérhetőek a videós tartalmak a honlapon, az Élő adás menüpont, ahol fontosabb gyülekezeti események kerülnek közvetítésre, valamint a Hírlevélküldő szolgáltatás, mellyel havonta értesülhetnek a feliratkozók a gyülekezet életéről.
Megtekintés: https://buk.lutheran.hu
Az új Videótárban látható először a Keresztmetszet együttes koncertje, melyet 2013. 10. 27-én adtak Bükön az evangélikus gyülekezeti házban. Az erről készült videóanyag megtekinthető az alábbi linken: https://buk.lutheran.hu/videotar.php valamint hamarosan a PAX Televízió és az Erdélyi Magyar Televízió műsorán is!
2013. 11. 11-től a gyülekezet már Facebookon is elérhető! Megtekintés: https://www.facebook.com/buk.lutheran

Címkék: Bük - honlap -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!