Megújult honlappal és egy frissen kiadott CD-vel köszöntötték az új tanévet Pesterzsébeten – VIDEÓVAL!

Megújult honlappal és egy frissen kiadott CD-vel köszöntötték az új tanévet Pesterzsébeten – VIDEÓVAL!

Share this content.

Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna, videó: Győri András Timótheus, Tóth Péter, fotó: Facebook.com / Pesterzsébeti Evangélikus Egyházközség
Budapest – Tanévkezdő családi istentiszteletet tartottak 2014. szeptember 14-én Pesterzsébeten, amelyen nem csak a gyerekeket, de az iskolatáskákat is megáldották.

Az istentiszteleten bemutatták a gyülekezet új honlapját, amelynek az a különlegessége, hogy a különböző gyülekezeti csoportok felelősei saját kódjukkal szerkeszthetik majd aloldalaikat. Berki István a gyülekezet öt éve internetező idős tagja avatta fel az oldalt.

Az istentiszteleten a gyülekezet dicsőítő kórusának, a pegy.hu bandnek a CD-jét is kiosztották. A lemez különlegessége, hogy ezer példányban készítették el és azokat a gyülekezeti tagokat szertnék vele majd megszólítani, akik már régen jártak a gyülekezetben.

Az alkalmon Győri János Sámuel Jakab második levelének 14-17. versei alapján hirdette Isten igéjét.

Fényképalbum:

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!