Még lehet csatlakozni a virtuális kórustalálkozóhoz

Még lehet csatlakozni a virtuális kórustalálkozóhoz

Share this content.

Forrás: Egyházzenei Bizottság; képünk illusztráció (unplash.com)
Létrejött az evangélikus gyülekezeti kórusok virtuális találkozójának YouTube-csatornája. Az Egyházzenei Bizottság várja az énekkarok csatlakozását.

Cantate vasárnaphoz (május 2.) közeledve örömmel osztjuk meg a hírt, hogy létrejött az evangélikus gyülekezeti kórusok virtuális találkozójának YouTube-csatornája. Már elérhető néhány felvétel ezen az oldalon:

Most újra felhívjuk kórusvezetőink figyelmét a csatlakozás lehetőségére. Örülnénk, ha legalább ezzel tudnánk valamelyest pótolni a vírushelyzet miatt kényszerűen szünetelő kóruséletet.

A programról szóló első híradás ITT olvasható.

Kérjük, aki csatlakozni szeretne a kezdeményezéshez, vegye fel a kapcsolatot Pócs Miklóssal a kantorkepzo@lutheran.hu elektronikus postacímen keresztül.

Mindenkit bátorítunk a részvételre!

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!