Megjelent: Az imádkozás ábécéje

Megjelent: Az imádkozás ábécéje

Share this content.

Budapest – Megjelent a Luther Kiadó gondozásában, dr. Szabó Lajos szerkesztésével Az imádkozás ábécéje című könyv. A kötetet Gyarmathy Ildikó illusztrálta. Forrás: Luther Kiadó

Gyermekek imádkoznak. A felnőtt legszívesebben megállítaná az időt… Este az ágy szélén ülve, gyermek- és felnőttkezek kulcsolódnak össze. Halk szavak, a nap nagy eseményei, aggódásai és örömei. Közben kicsi és nagy érzi: Valaki hallja és meghallgatja.
Ereje van a szülők és gyermekek, nagyszülők és unokák közös imádságának. Fénye a gyermekimádságok sajátos szókincsének. Ezekből adunk közre egy kosárkával.
Kedvet szeretnénk teremteni az imádkozáshoz, hogy kis kezek nyissák ki ezt az imádságos könyvet. Lapozgassák, nézegessék a rajzokat, megsimogassák a kedvenc képeket. Van üres lap – rajzolásra. Van vonalas lap – a legkedvesebb imádságok leírására. De a legfontosabb, hogy elkezdjünk beszélgetni Istennel. Hogy kicsik és nagyok együtt tanulják az imádkozás ábécéjét.

https://www.lutherkiado.hu/konyvek/az-imadkozas-abeceje

Luther Kiadó
Egységár (darab): 990 Ft (5% áfával)
108 oldal, 125x205 mm, keménytáblás, ISBN 978-963-9979-67-3, 2012

Cím: 1085 Budapest, Üllői út 24.
Tel.: (1) 317 5478, (20) 824 5518
Könyvesbolt: (1) 411 0385
Fax: (1) 486 1229
kiado@lutheran.hu
www.lutherkiado.hu
https://www.facebook.com/LutherKiado

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!