M.Is.K.A.: Ne haragudj!

M.Is.K.A.: Ne haragudj!

Share this content.

Budapest – A hétvégén debütált a M.Is.K.A. együttes legújabb videóklipje, amelyet a CseDo Films közreműködésével készítettek el a fiúk. Forrás: Facebook.com

Amint azt az együttes vezetőjétől, Csadó Balázstól megtudtuk, az új dal azonosulást adhat és megoldást is jelenthet barátok vagy szerelmesek kapcsolati vitájában, esetleg szülő-gyerek konfliktusában is.

„Sokszor tervezünk, és jót akarunk, de ez félremehet. Összeveszni igen jól tudunk, de hogy kibéküljünk, kell a plusz felülről. Isten azonban ad arra erőt, hogy minden megjavuljon” - magyarázta Csadó Balázs, aki azonban azt is elárulta, hogy dalukat tulajdonképpen a tavalyi hamburgi Kirchentag ihlette, ahol eleinte nem úgy mentek a dolgok, ahogy szerették volna: „Gond volt a szállással, az utazgatás kimerítette erőnket, a fellépések előtt is veszekedtünk. Az utolsó nap egy templomi akusztikus koncertünk volt. Ott azonban minden a helyére tevődött, amiért egyedül Istennek lehetünk hálásak.”

Zene és szöveg: M.Is.K.A. 
https://www.facebook.com/miskaband
vokál: Klenk Blanka 
Video:
CseDo Films 
https://www.facebook.com/csedofilms
Főszerepben: Lászlók Liza, Cseh Lóránt
Rendezte és fényképezte:
Cseh Lóránt és Kovács Domonkos
Vágó:
Kovács Domonkos
Rendező asszisztens:
Hlavay Bence
Köszönet:
Gortva Attila, Házy Attila, Lotharidesz Gábor, Ember Péter, Szugyiczki Zsolt, Kovács Ferenc, Hlavay Lilla
A hangfelvétel a Grenma Studioban készült.
https://www.facebook.com/grenmastudio
Hangmérnök: Botlik Mátyás

Címkék: M.Is.K.A. - együttes - klip - Címlapcikk -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!