Pénztárosok találkozója volt Dabason

Pénztárosok találkozója volt Dabason

Share this content.

Dabas – A Dél-Pest Megyei Egyházmegye pénztárosai, lelkészei és gazdasági küldöttei a dabasi gyülekezeti teremben gyűltek össze 2014. február 14-én szombaton délelőtt 10 órakor, hogy az országos egyház által kiadott gazdasági körlevél alapján felkészüljenek a 2014. évi pénzügyi követelményekre. Szöveg ésfotó: Kustra Csaba

László Milán igei köszöntése után Bárdossy Tamás, az országos egyház gyülekezeti referense és Bak Péter egyházmegyei felügyelő tájékoztatta a jelenlévőket a Zelenka Pál Szolidaritási Alappal kapcsolatos tudnivalókról.

Az elhangzott előadásokat közös ebéd követte. A találkozó délutáni szakaszát Dobrovolni Máté, az egyházmegye számvevőszékének képviselője irányította, aki előadásában tájékoztatta a jelenlévőket a 2013/14. évi zárszámadásokkal és költségvetésekkel kapcsolatos tudnivalókról, majd lehetőséget adott a feltett kérdések megbeszélésére és közös átgondolására.

A találkozón megjelent 35 fő teljes vendéglátását a dabasi gyülekezet vendégszeretete kísérte. Köszönet a gyülekezet áldozatkészségéért!

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!