Szabó György és Bea

Szabó György és Bea

Share this content.

építész, felügyelő – építőipari üzemmérnök, egyházközségi képviselő, házassággondozók

1976 óta vagyunk házasok, evangélikus és katolikus vegyes párként. Mindketten az Ybl Miklós Műszaki Főiskolán végeztünk építész, ill. építőipari üzemmérnökként. Négy gyermekünk van. 2002-től aktívan dolgozunk a Házas Hétvége lelkiségi mozgalomban és 2004-től egyik szervezői vagyunk az evangélikus házaspárok részére történő ilyen alkalmaknak. 2009-2010-ben a Bibliai Házassággondozó csoportvezetői képzésén vettünk részt. Egyházunkban felügyelői és egyházközségi képviselői tagként tevékenykedünk. Nagyon fontosnak tartjuk a családok hitéletét és a házasság folyamatos jó karban tartását. Párkapcsolati kisebb nehézségeknél, családon belüli konfliktusoknál, krízis állapot előtti helyzeteknél a megelőzésre fektetjük a hangsúlyt. Ezekkel kapcsolatban és az Istennel való kapcsolat erősítésére vonatkozóan adunk szívesen tanácsot.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!