Tájékoztatást tartottak az országos irodában

Tájékoztatást tartottak az országos irodában

Share this content.

Budapest – Gáncs Péter elnök-püspök által tartott áhítattal vette kezdetét a 2013/2014-es munkaév az országos iroda Üllői úti székházában. A dolgozók a közös elcsendesedés után Prőhle Gergely országos felügyelő és Végh Szabolcs megbízott igazgató tájékoztatását hallgathatták meg. Szöveg és fotó: Horváth-Bolla Zsuzsanna

Az Országos Presbitérium nyár elején meghozott határozatának megfelelően, 2013. szeptember elsejei hatállyal Kákay István országos irodaigazgató távozott az iroda vezetői székéből. Decemberig még felmondási idejét tölti, de irányítói tevékenységet már nem folytathat.

Az új igazgató megválasztásáig tartó átmeneti időszakban Végh Szabolcs irányítja az intézmény működését, és egy külső tanácsadó bevonásával fogják az egyház adminisztrációs központjában zajló döntéshozói, irányítói folyamatokat racionalizálni.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!