Tedd teljessé a mosolyt! – Rajzpályázat – Általános iskolásoknak

Tedd teljessé a mosolyt! – Rajzpályázat – Általános iskolásoknak

Share this content.

Bár diák vagy, és még nem rendelkezel adód 1%-áról, mégis van arra mód, hogy már most segíts rászoruló embertársaidon. Nemes célú kampányunk népszerűsítésével, sőt saját közreműködéseddel te is segíthetsz rászoruló embereken, de még a saját iskoládnak nyújtott támogatást is elősegítheted.

A Magyarországi Evangélikus Egyház által meghirdetett „Tedd teljessé a mosolyt!” című 1%-os kampány Facebook-oldalán, a https://www.facebook.com/teljesmosoly oldalon február elsején tettük közzé azt a videofilmet, amelynek szereplőinek arca hol szomorú, hol mosolygós. Internetes bannereinken, szórólapjainkon és óriásplakátjainkon is ezek a félig mosolygó arcok láthatóak.

Most rajtad a sor! Rajzolj egy olyan arcot, amelyik félig mosolyog és félig szomorú. Az arc lehet bárkié, anyukádé, apukádé, kedvenc mesefigurádé vagy egy barátodé, esetleg épp a sajátod.

A rajzokat 2013. április 10-ig kell elküldeni az alábbi címre:

Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodája, Nevelési és Oktatási Osztály, Varga Márta részére, 1085 Budapest, Üllői út 24.

Jelige: teljesmosoly-rajz

Kreatív csapatunk értékeli pályaműveiteket, és az első 5 legjobb rajz felkerül a https://www.facebook.com/teljesmosoly oldalra.

A legeslegjobbnak ítélt alkotást pedig 10.000 forint értékű, a Luther Kiadónál levásárolható könyvutalvánnyal díjazzuk! 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!