Skip to main content

világimanap

Az idei világimanapot Palesztina keresztény asszonyai állították össze, március 1-jén az általuk írt liturgiát olvassák fel hazánk gyülekezeteiben.
Nagyvilág

Figyeljünk hitükre!

Készülünk a 2023. évi világimanapra
Alig egy hónapja ért véget az ökumenikus imahét, máris örömmel készülhetünk egy újabb felekezetközi együttlétre. Minden esztendőben március legelső péntekén ünnepeljük az ökumenikus világimanapot.
Nagyvilág

A reményteljes jövő felé

Készülünk a március 4-i világimanapra
Földünk keresztényeinek jelentős része március 4-én Angliára, Walesre és Észak-Írországra fog figyelni. Idén ugyanis az Egyesült Királyság e tagállamaiban élő asszonyok készítették elő a világimanapi alkalom liturgiáját.
Budapest – Az M1 Ma reggel című műsorában beszélgetett Fábián Barna műsorvezető dr. Fischl Vilmos MEÖT főtitkárral a világimanapról.
Budapest – A 2021. esztendőben – a hatályos járványügyi szabályok miatt – nincs mód a Világimanap előkészítő konferenciájának személyes jelenléttel való megtartására. A gyülekezeteket, nőcsoportokat a MEÖT Női Bizottsága keretén belül működő imanapi munkaközösség egy videóval segíti a március 5-i alkalomra való felkészülésben.