Csatlakozzanak Önök is a biblai versenyhez!

Csatlakozzanak Önök is a biblai versenyhez!

Share this content.

Forrás: hatarmentiifjusag.blogspot.hu
Kölcse – Budapest – A Kölcsei Evangélikus Egyházközség a reformáció 500 éves megünneplésére készül, ezért minden családot megajándékoztak egy Útmutatóval és ennek segítségével reggel és este Isten igéjének egy-egy kijelölt szakaszát olvassák a gyülekezeti tagok, majd ismereteiket havonta egy bibliai totó segítségével le is mérik. A kezdeményezés népszerűsítésében vállalt szerepet most az evangelikus.hu is.

A kölcsei gyülekezet tagjai január elsejétől együtt olvassák az Útmutató segítségével a Bibliát és reménységük az, hogy az Ige olvasásának segítségével Isten lelki ébredést ad majd nekik. Minden hónap közepén egy bibliai totót adnak majd közre a gyülekezet Facebook profiljában és a hatarmentiifjusag.blogspot.hu blogban, valamint papír alapon, a templom bejáratánál.

Akik beküldik Tóth Attila lelkésznek a totót (attila.toth@lutheran.hu), és helyes válaszokat adnak a kérdésekre, azok között februártól minden hónap első vasárnapján értékes jutalmakat sorsolnak ki.

A játékba más vallásúak is bekapcsolódhatnak, sőt, most az evangelikus.hu segítségével szeretnék országos szintre is bővíteni a kezdeményezést.

Aki szeretne csatlakozni, több tesztet is kitölthet a gyülekezet blogjában.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!